HÖYRYÄ, LÄMPÖÄ JA SÄHKÖÄ JOUSTAVASTI ERI TARPEISIIN

Varaenergiaa nopeasti
Biokaasuratkaisut
Laitosratkaisut
Huolto ja varaosat

Mittava sähkö- ja automaatiourakka Latvaenergian höyrylaitokseen

Pyhännällä toimivalle Latvaenergia Oy:lle valmistui joulukuussa 2014 puuhaketta polttoaineenaan käyttävä höyrykattilalaitos. Laitos toimittaa höyryä paikallisen elintarviketeollisuuden prosesseihin Real Snacks Oy:lle, Maustaja Oy:lle ja Feelia Oy:lle. ServPro Oy vastasi Höyrytys Oy:n toimittaman laitoksen mittavasta sähkö- ja automaatiourakasta.

Sähkö- ja automaatiotöitä tehtiin noin kolmen kuukauden ajan kahden ServPron ammattilaisen voimin. ”Tämä onnistuneesti läpiviety urakka on näyttö siitä, että me pystymme vastaamaan energiayhtiöiden ja teollisuuden haastaviinkin sähkö- ja automaatiotarpeisiin”, kiteyttää toimitusjohtaja Risto Nupponen ServProlta.

Latvaenergian projektia oli Höyrytyksen ja ServPron lisäksi toteuttamassa niiden sisaryritys Saku-Tek Oy, joka teki Pyhännän höyrylaitoksen sähkö- ja automaatiokeskukset. Latvaenergia investoi kokonaisuuteen kaiken kaikkiaan noin kaksi miljoonaa euroa. Haasteita riitti, ja kaiken lisäksi koko laitosprojekti viestiin läpi poikkeuksellisen tiukassa aikataulussa yhdeksän kuukauden aikana. Latvaenergian toimitusjohtaja Pekka Kemppaisen mukaan osaaminen sekä oikea tahtotila ja asenne veivät projektin maaliin odotusten ja aikataulujen mukaisesti.