HÖYRYÄ, LÄMPÖÄ JA SÄHKÖÄ JOUSTAVASTI ERI TARPEISIIN

Varaenergiaa nopeasti
Biokaasuratkaisut
Laitosratkaisut
Huolto ja varaosat

Destian tietyömaa jatkui läpi talven HydroHeaterin avulla

Keravalla on tekeillä mittava Kerca III katurakentamisprojekti, jonka toteuttajana toimii Destia. Laajassa projektissa muokataan olemassa olevien katujen ajojärjestelyjä rakentamalla niin uusia kaistoja kuin siltojakin. Talvi ei keskeyttänyt työmaata lainkaan.

– Keravan työmaa sijaitsee aivan Höyrytyksen Keravan toimipisteen vieressä, ja syksyllä Höyrytykseltä pyydettiin meitä Destian väkeä piipahtamaan kahvilla. Höyrytyksen laitteet olivat osalle meistä tuttuja, muttei kaikille. Saimme vierailulla lisätietoa heidän siirrettävästä kalustostaan, kertoo Keravan työmaan päällikkö Pekko Parjo.

Höyrytyksen laitteet vakuuttivat ja työmaalla oli talvella käytössä Höyrytys Oy:ltä vuokrattu HydroHeater-lämpöperävaunu. Pienikokoinen HydroHeater on näppärä ratkaisu työmaille, sillä sitä on helppo siirrellä projektilla kohteesta ja käyttötarkoituksesta toiseen.

– HydroHeaterilla lämpö saadaan sinne missä sitä tarvitaan, joten hyötysuhde on hyvä. Talvisin rakennettavien siltojen ylle rakennetaan telttoja lämmön aikaansaamiseksi, mutta teltalla ei voi ohjata lämpöä oikeaan paikkaan kuten HydroHeaterilla voi. Se on iso etu laitteelle, Parjo toteaa.

HydroHeater on toiminut työmaalla moitteetta, ja laite käväisi pistokeikalla toisessa Destian kohteessa – mikä kertoo sen siirrettävyyden helppoudesta.

-Yhteistyö on ollut sujuvaa. Aina on apua löytynyt, Parjo kertoo.

Mikä HydroHeater

Pienikokoinen ja ketterä HydroHeater -perävaunu on kompakti, pakettiauton perässä vedettävä 100 kW:n itsenäinen lämmöntuotantoyksikkö. Yksikkö soveltuu kiinteistöjen lämmityksen varaenergiaksi, roudan sulattamiseen maa-aineksesta routamattojen avulla tai tuottamaan lämmintä ilmaa puhaltimiin liitettynä. Kytkeminen ja käytön valmistelu sujuvat parhaimmillaan varttitunnissa. Käyttäminen ei vaadi jatkuvatoimista käyttäjää, vaan yksikkö voidaan jättää omatoimisesti tuottamaan energiaa hälytysjärjestelmään yhdistettynä.