HÖYRYÄ, LÄMPÖÄ JA SÄHKÖÄ JOUSTAVASTI ERI TARPEISIIN

Varaenergiaa nopeasti
Biokaasuratkaisut
Laitosratkaisut
Huolto ja varaosat

Schmid

Schmid – kiinteän polttoaineen kattilat

Schmidiltä löytyy laaja valikoima uusiutuvaa energiaa hyödyntäviä biolämpölaitteita teollisuuskäyttöön. Schmid on jo yli 75 vuoden ajan valmistanut biomassasta lämpöä tuottavia laitteistoja vaativille Keski-Euroopan markkinoille. Höyrytys Oy projektoi näiden laadukkaiden biolämpölaitteiden toimituksia Suomeen kokoluokassa 3 MW – 25 MW. Höyrytyksellä on vahva yli 50 vuoden kokemus energian tuottamisesta, ja vastuullisena toimijana panostamme entistä enemmän uusiutuvaa energiaa hyödyntäviin höyry- ja lämmöntuotantoratkaisuihin.

Schmid-teollisuuskattilat ovat laadukkaita ja turvallisia. Kattilan suunnittelu ja tulipesän rakennusmalli takaavat polttoaineen korkean palamislämpötilan, mikä yhdessä palokaasujen pitkän paloajan kanssa mahdollistaa erittäin korkean hyötysuhteen ja puhtaan palamisen.

  • Schmidin altasyöttöiset UTS-K- ja P-mallin kattilat soveltuvat puupelletin ja -hakkeen polttoon polttoaineella, jonka kosteuspitoisuus on  10 – 40 %.
  • Ilmajäähdytteisellä liikkuvalla arinalla varustetut UTS-R-mallin kattilat soveltuvat kosteille puuperäisille polttoaineille aina 60 % kosteuspitoisuuteen saakka.
  • Vesijäähdytteisellä liikkuvalla arinalla varustetut UTS-W-mallin kattilat soveltuvat kuiville polttoaineille, kuten puu- ja turvepelletti, joiden kosteuspitoisuus on alle 30 %.

Höyrytyksen myyntitiimi antaa lisätietoja ja auttaa oikeanlaisen kattilajärjestelmän valinnassa, joten otathan yhteyttä!