HÖYRYÄ, LÄMPÖÄ JA SÄHKÖÄ JOUSTAVASTI ERI TARPEISIIN

Varaenergiaa nopeasti
Biokaasuratkaisut
Laitosratkaisut
Huolto ja varaosat

Bosch

Bosch-höyrykattilat ja -kuumavesikattilat

Bosch on maailmanlaajuisesti tunnettu kaikkien suorituskykyluokkien kattilajärjestelmien asiantuntija. Bosch Industriekesselin kattiloita myytiin LOOS-brändin alla vuoden 2012 puoliväliin asti, jonka jälkeen nimenä on toiminut Bosch. Teollisuuskattiloiden kokoonpanosta Boschilla on yli 140 vuoden kokemus, jonka aikana on saavutettu mittava osaaminen kattilajärjestelmissä. Tuotevalikoiman ja palveluiden perusteena ovat vahva innovaatiokyky, laatutietoisuus ja tehokkuus. Näyttönä Bosch-teollisuuskattiloiden laadusta ja luotettavuudesta toimivat yli 100 000 kattilajärjestelmää, jotka on toimitettu yli 140 maahan.

Kattilalaitoskomponentit

Yrityksen omiin tarpeisiin sovitettu kattilajärjestelmä on kivijalka, jonka varaan voi rakentaa kestävää kilpailukykyä. Asennusvalmiita kattilalaitoskomponentteja löytyy moduuleina Boschin koko tuotevalikoiman ympärille, mikä mahdollistaa asiakaskohtaisen kokonaisuuden toteuttamisen. Kaikki kattilajärjestelmät voidaan varustaa kosketusohjausnäyttölaitteilla, joiden käyttö on helppo oppia. Johdonmukainen ohjauslogiikka ja sisäänrakennetut turvatoimet takaavat kattilajärjestelmien täysautomaattisen ajon.

Kumppanuudella optimaalisiin ratkaisuihin

Kumppaneiden välinen luottamus ja avoimuus ovat tärkeimmät edellytykset molemminpuoliselle menestykselle. Innovatiivisen kattilateknologian johtavana valmistajana Bosch on alusta lähtien päättänyt toimittaa tuotteitaan vain erikoistuneiden asiantuntijayritysten kautta. Höyrytyksellä on energiantuotannosta jo yli 50 vuoden kokemus, johon myös maailmanlaajuisesti toimiva Bosch luottaa. Meidän kanssamme yhteistyönä toteutettavilla toimituksilla saavutat optimaalisen ratkaisun yrityksesi tarpeisiin. Asiantuntijamme auttavat sopivimman ratkaisun suunnittelussa, joten otathan yhteyttä!