HÖYRYÄ, LÄMPÖÄ JA SÄHKÖÄ JOUSTAVASTI ERI TARPEISIIN

Varaenergiaa nopeasti
Biokaasuratkaisut
Laitosratkaisut
Huolto ja varaosat

Rakennushöyry

Rakennushöyryä nopeasti ja ammattitaidolla

Rakennushöyryn toimittamisessa meillä on vankka ammattitaito ja pitkät perinteet. Monipuolisen, tehokkaan ja kestävän höyrytyskalustomme sekä kokeneen henkilökuntamme avulla rakentaminen onnistuu vaikeissakin talviolosuhteissa. Käyttämällä höyrylaitteistojemme tuottamaa erittäin kuumaa ja kuivaa höyryä voit hoitaa talvella mm. betonivalut ja roudan sulatuksen.

Höyry on tehokkain tapa roudan poistamiseen maaperästä. Riittävän höyrytehon ansiosta pääsemme sulatuksessa parhaisiin tuloksiin. Kalustomme yksikkökohtainen sulatusteho on 20-40 m2/h maan laadusta riippuen.

Rakennushöyrytilaukset

Arkisin klo 8-16 puh. 010 417 4622

Höyryä tilapäisiin ja pitkäaikaisiin tarpeisiin

Tilapäisiin käyttötarkoituksiin saadaan nopeasti paikalle höyrynkehittimellä varustettu kuorma-auto, kun taas pidempiin käyttötarpeisiin soveltuu paremmin konttiin rakennettu höyrykeskus. Liikkuvalla kalustolla voimme toimittaa höyryenergiaa tehoalueella 0,5-50 MW.

Toimitamme höyryä lyhyelläkin varoitusajalla. Tekemällä kanssamme höyryntoimitussopimuksen varmistat, että saatavillasi on aina riittävästi höyrytyskalustoa.

Roudan sulatukseen oiva laite on myös kompakti ja näppärä HydroHeater-lämpövaunu, joka vastaa pienempään tehontarpeeseen ja toimii miehittämättömänä täysin itsenäisesti.