HÖYRYÄ, LÄMPÖÄ JA SÄHKÖÄ JOUSTAVASTI ERI TARPEISIIN

Varaenergiaa nopeasti
Biokaasuratkaisut
Laitosratkaisut
Huolto ja varaosat

Tiedote 28.9.2018

Höyrytys ja Salon Kaukolämpö solmivat varaenergiasopimuksen

Höyrytys Oy ja Salon Kaukolämpö Oy ovat solmineet viisivuotisen varaenergiasopimuksen. Sopimuksen myötä Höyrytys toimittaa lämpöä mahdollisissa lämmöntuotannon tai -jakelun häiriötilanteissa Salon Kaukolämmön kaukolämpöverkkoihin.

”Solmimme varaenergiasopimuksen Höyrytyksen kanssa, koska haluamme taata asiakkaillemme 100% lämmöntoimitusvarmuuden kaikissa tilanteissa”, kertoo Jarkko Niemi Salon Kaukolämmöstä.

Varaenergiasopimuksella asiakas saa sopimuksen mukaisen lämpötehon verkkoonsa mahdollisten tuotanto- tai jakeluhäiriöiden aikana. Palvelu kattaa koko kaukolämpöverkon alueen. Näin voidaan säästää kiinteiden varalämpökeskusten investoinneissa sekä kunnossapito- ja käyttökustannuksissa. Lämmöntoimitus eri kohteisiin toteutetaan liikkuvilla lämmöntuotantoyksiköillä.

”Olemme toimineet jo pitkään Varsinais-Suomessa muiden palvelujemme osalta. Sopimus Salon Kaukolämmön kanssa vahvistaa alueellista toimintaamme maakunnassa”, toteaa Höyrytys Oy:n toimitusjohtaja Risto Nupponen.

Lisätietoja:

Risto Nupponen, Toimitusjohtaja, Höyrytys Oy p. 0400 420 750, risto.nupponen@hoyrytys.fi
Jarkko Niemi, Toimitusjohtaja, Salon Kaukolämpö Oy p. 044 778 5601, jarkko.niemi@salonkaukolampo.fi

Salon Kaukolämpö Oy. Kaukolämpötoiminta Salossa alkoi vuonna 1978. Kaukolämpö on luotettava ja vaivaton lämmitysmuoto. Liittyminen on helppoa, sillä Salossa kaukolämmön jakeluverkko ulottuu jo useimpiin kaupunginosiin vanhan Salon ja Halikon taajamissa. Lisäksi Perniön taajamassa ja Perttelin Inkereen taajamassa ovat erilliset kaukolämpöverkot. Salon keskustan alueen kaukolämpö tuotetaan lämmön ja sähkön yhteistuotantona pääosin kotimaisista polttoaineista. Perniön ja Inkereen kaukolämpö tuotetaan 95 %:sti puuhakkeella. Kaukolämpö on kestävän kehityksen mukainen ja turvallinen valinta.

Höyrytys Oy on kokonaisvaltainen energiapalvelujen tuottaja, joka toteuttaa asiakkailleen joustavia energiaratkaisuja lämmön, höyryn ja sähkön tuotantoon. Myymme energiantuotannon laitteita, projektoimme höyry- ja lämpölaitoksia sekä tuotamme huolto- ja varaenergiapalveluita.
Toimimme valtakunnallisesti, päätoimipaikkamme sijaitsee Keravalla. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 11 M€ ja henkilökunnan määrä 30.