HÖYRYÄ, LÄMPÖÄ JA SÄHKÖÄ JOUSTAVASTI ERI TARPEISIIN
Varaenergiaa nopeasti
Bionergiaratkaisut
Avaimet käteen -laitosratkaisut
Huolto ja varaosat

Schmid - KPA-laitokset yhteistyönä SGN Tekniikka Oy Agrienergian kanssa

alt

Höyrytys Oy ja SGN Groupiin kuuluva SGN Tekniikka Oy Agrienergia ovat solmineet biolämpölaitteita koskevan yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Höyrytys Oy aloittaa Agrienergian maahantuomien Schmid-biolämpölaitteiden myynnin sekä asennus- ja huoltopalvelun koko Suomen alueella marraskuun aikana.

 

Biolämpölaitteissa Euroopan johtaviin toimijoihin kuuluvan sveitsiläisen Schmid Energy AG:n kiinteää polttoainetta käyttävien höyry- ja kuumavesikattiloiden sekä niiden polttoaineen siirtojärjestelmien lisäksi osa uutta yhteistyötä ovat Schmidin tuotteiden asennus-, huolto- ja varaenergiapalvelut.

Agrienergian edustamia biolämpölaitteita tullaan myymään Höyrytys Oy:n toimesta projektimyyntinä pelkistä laitteista aina ”avaimet käteen” -periaatteella toimitettaviin täydellisiin höyry-/lämpökeskuksiin saakka. Varsinaisen laitemyynnin lisäksi Höyrytys Oy tarjoaa sisaryrityksensä ServPro Oy:n toimesta myös biolämpökattiloiden huolto- ja korjauspalveluita sekä tarvittaessa varaenergiaa niin höyry- kuin lämpökohteisiinkin ”24/7”-periaatteella.

”Schmidin biohöyry- ja -vesikattilat vankkoine siirtojärjestelmineen antavat hyvän pohjan laajentaa toimintaamme myös uusiutuvaa energiaa hyödyntävään tekniikkaan”, toteaa Höyrytys Oy:n toimi-tusjohtaja Risto Nupponen. ”Tarjoamalla luotettavia ja taloudellisia biolämpölaitteita niin teollisuudelle kuin suurempiinkin aluelämpökohteisiin haluamme nostaa biolämmön hyödyntämisen uudelle tasolle myös höyryn ja kuuman veden tuotannossa”. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan palvelukokonaisuuden, johon kuuluvat laitteiden lisäksi asennus-, huolto- ja rakentamispalvelut sekä tarvit-taessa myös varaenergiaa”, kertoo Nupponen.

SGN Tekniikka Oy:n toimitusjohtaja Timo Kalliojan mukaan Höyrytys Oy on erittäin merkittävä vahvistus Agrienergian myyntiorganisaatiolle. ”Höyrytys Oy on vahva toimija koko Suomen alueella, ja yritys tuntee erityisesti vaativan höyrylaitekaupan erityispiirteet vuosien kokemuksen perusteella. Asiakkaat luottavat Höyrytykseen toimijana, jolla on höyryn ja kuuman veden tuottamiseen tarvittava osaaminen ja resurssit myös hätätapauksissa.”, sanoo Timo Kallioja.

Lisätietoja:
Risto Nupponen, Höyrytys Oy, puh. 0400 420 750, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Jörgen Bärlund, Höyrytys Oy, puh. 046 850 8070, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Heikki Seppälä, SGN Tekniikka Oy, puh. 0400 440 314, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Timo Kallioja, SGN Tekniikka Oy, puh. 040 552 7048, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Höyrytys Oy on tarjonnut asiakkailleen energiantuotannon laitteita ja laitoksia sekä niihin liittyviä palveluja biokaasu-moottoreista höyry- ja kaukolämpölaitoksiin aina vuodesta 1959 saakka. Kokonaispalvelua tukee liikkuva varaenergiakalusto, minkä avulla voidaan taata sekä prosessiteollisuuden, kaukolämpölaitosten että rakennusteollisuuden hätä-, vara- ja vuodenaikaan sidonnaiset palvelut. Höyrytys Oy sisaryrityksineen työllistää yhteensä n. 65 henkilöä liikevaihdon ollessa n. 10 M€.

SGN Tekniikka Oy on tunnettu teknisen tukkukaupan yritys, joka tuo maahan biolämpölaitteiden lisäksi maailmanlaajuisesti tunnettuja teollisuuden laitteita ja komponentteja. SGN Tekniikka Oy kuuluu SGN Group alt-konserniin, joka on vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista tunnettu 80-vuotias kaupan alalla toimiva perheyritys. Sen toimialoihin kuuluvat maatalous, vapaa-ajan tuotteet, ympäristönhoito ja teollisuuslaitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 195 milj. € ja sen palveluksessa on 180 työntekijää.


alt