HÖYRYÄ, LÄMPÖÄ JA SÄHKÖÄ JOUSTAVASTI ERI TARPEISIIN
Varaenergiaa nopeasti
Bionergiaratkaisut
Avaimet käteen -laitosratkaisut
Huolto ja varaosat

AVOIN TYÖPAIKKA 5.4.2019

Haemme palvelukseemme
ALUEPÄÄLLIKKÖÄ
Keravalle ja Kuopioon

Aluepäällikkönä vastaat kansainvälisesti tunnettujen energia-alan tuotteiden sekä palvelujemme myynnistä valituilla asiakkailla. Laadit tarjouksia ja käyt kauppaneuvotteluja. Olet osa kehittyvää myyntitiimiä. Itsenäisessä tehtävässä sinua tukee osaava organisaatio. Käytössäsi on nykyaikaiset tietotekniset työvälineet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavasta tehtävästä. Koulutukseltasi olet insinööri tai DI (energia-, prosessi-, tai konetekniikka). Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito. Muu kielitaito on eduksi. Olet itsenäinen, aikaansaava ja toimit luontevasti myös tiimissä. Olet luonteva vuorovaikutustilanteissa ja kykenet tuloksekkaaseen myyntityöhön. Olet hakemamme henkilö, jos omaat hyvien ryhmätyötaitojen lisäksi vahvasti asiakaslähtöisen ja myynnillisen näkemyksen. Voit olla jo kokeneempi ammattilainen tai vasta työurasi alussa oleva osaaja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä
myyntitiimiämme entistä menestyksekkäämmäksi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostitse 23.04.2019 mennessä
osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., aihekenttään ”Aluepäällikkö”.

Lisätietoja myyntipäällikkö Hannu Haapalainen, p. 050 390 1885,  
torstaisin klo 8–10.